Onze topografische ligging is dan wellicht gunstig, onze bereikbaarheid met vooral OV niet altijd even makkelijk. De verbinding voor vooral scholieren en ouderen naar omliggende dorpen en scholen moet beter kunnen. Bereikbaar Biezenmortel kijkt naar de huidige stand van zaken omtrent OV en kijkt naar mogelijke opties om Biezenmortel ook via OV meer bereikbaar te laten zijn. Kijk hier voor de projectgroep en naar een mogelijke inbreng van jouw kant.

Infoavond 30 jan: Samen Slim Rijden in Biezenmortel

Op woensdag 30 januari organiseren we in samenwerking met de Coöperatie DEH (Duurzame Energie Haaren) een informatie avond over “Samen Slim Rijden”. Je hebt ’m misschien al zien staan, die gloednieuwe, vol-elektrische BMW i3. Deze deelauto rijd al een tijdje in Helvoirt en wil Coöperatie DEH nu ook in Biezenmortel gaan aanbieden in samenwerking met Coöperatie Biezenmortel.

De auto
De eigenzinnige en vol-elektrische BMW i3 is op uiterst duurzaam geproduceerd, en uitgerust met allerlei innovatieve technologieën.
De actieradius van de BMW i3 is in de winter 145 km en in 200 km. Het vermogen is 170 pk. Deze auto is onder andere voorzien van airconditioning, parkeerhulp en een snelle boordlader.

En: de auto en inzittenden zijn via Leaseplan prima verzekerd risico van € 150 per gebeurtenis.

Informatie avond
Datum: Woensdag 30 januari
Locatie: Gemeenschapshuis De Vorselaer

  • 20:00 uur inloop
  • 20:15 uur presentatie & vragen & kijken BMW i3 auto
  • 21:30 uur afsluiting

Download hier de volledige flyer

Elektrische Auto Delen?

Je hebt ’m misschien al zien staan, die gloednieuwe, vol-elektrische BMW i3. Deze deelauto willen we graag in Biezenmortel aanbieden in samenwerking met de coöperatie Biezenmortel. Als opstapje naar een pool van misschien wel 2 tot 3 auto’s, onder de naam ‘Samen Slim Rijden’. In Helvoirt hebben we hier al even ervaring mee en we vinden het mooi om dit initiatief nu ook in Biezenmortel aan te bieden.
Lees meer…