En weer is Tilburg een stukje groter geworden; per 1-1-2021 hoort Biezenmortel er ook helemaal bij. Om dat kracht bij te zetten, staat er tijdelijk een wegwijzerpaal op de Heuvel; zodat we ook weten waar het ligt.

Dat beetje publiek dat er deze zaterdagmiddag toch nog op de Heuvel in Tilburg te vinden was, zal ervan opgekeken hebben. Wie haalt het in zijn hoofd om juist dan een 4,5 meter hoge wegwijspaal met op 400 kilo zware sokkel te plaatsen? Het antwoord; City Marketing Tilburg plus een aantal initiatiefnemers uit Biezenmortel.

 Want dat dorp behoort door de opdeling van de gemeente Haaren nu tot Tilburg. De wegwijspaal verwijst naar onder meer Parijs, Londen maar ook naar Biezenmortel: 12 kilometer slechts!

Om maar aan te tonen hoe welkom Biezenmortel is … de aanvraag om de paal te plaatsen werd op oudejaarsdag gedaan en de toestemming was er al op 1 januari; voor twee weekjes, dat wel, maar tóch. Verder hebben alle inwoners van het dorp een bon gekregen waarmee ze – net als elke nieuwe inwoner van Tilburg – een welkomstpakket bij de VVV kunnen ophalen.